NEDERLANDS | ENGLISH

Welkom

RESERVEREN

U kunt hier tot 10 personen online reserveren. Uw reservering is pas definitief wanneer deze door ons bevestigd is.

Voor het reserveren voor een groep kunt u hier terecht

Jamie Oliver's Fifteen is gevestigd in een sfeervol pakhuis in het Oostelijk Havengebied, vlakbij het Muziekgebouw aan het IJ. Fifteen Amsterdam viert in 2015 haar tienjarig bestaan.

In de keuken zijn 15 gemotiveerde jongeren aan het werk die de kans krijgen hun leven een nieuwe wending te geven. Fifteen Amsterdam laat zich inspireren door de volgende drie kernwoorden: simpel, sophisticated, sociaal. Op het menu zijn lokale, duurzaam geproduceerde ingrediënten van de allerbeste kwaliteit te vinden.

Hiernaast kunt u snel online een tafel reserveren tot 10 personen. U kunt dagelijks tussen 11.00-20.00 uur ook bellen met 020 509 50 15. We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen in het restaurant.

Lunch: Maandag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur
Diner:  Maandag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur, zondag vanaf 17.30 uur.

 

SAIL 2015

 

 

Reserveer nu op eerste rang tijdens SAIL 2015 voor u en uw relaties bij Jamie Oliver's Fifteen.
Van 19 t/m 23 augustus 2015 vindt alweer de 9e editie van Sail Amsterdam plaats. Een bijzonder evenement waar duizenden mensen op af komen. Bij ons, Jamie Oliver's Fifteen, kunt u vanuit het restaurant of vanaf het terras genieten van het uitzicht op prachtige schepen en iedere avond wordt afgesloten met schitterend vuurwerk. 

Dit is de perfecte gelegenheid om uw (zakelijke) relaties uit te nodigen voor een heerlijk diner bij Fifteen. U kunt op alle dagen een gedeelte van het terras of restaurant afhuren om in intieme sfeer te dineren of borrelen met fantastisch uitzicht. Reserveren kan via sarah@fifteen.nl.