Beste restaurant in Amsterdam

Amsterdam heeft natuurlijk heel erg veel restaurants. Je kunt in de hoofdstad van Nederland heel erg fijn uit eten gaan. Er zijn dan ook ontzettend veel soorten restaurants te vinden. Het beste restaurant in Amsterdam op dit moment is misschien een kwestie van smaak. Je zou het eigenlijk zelf uit moeten vinden om te gaan kijken waar voor jou het beste eten te verkrijgen is, waar de service optimaal is en ga zo maar door. Maar, om je dan toch een beetje op weg te helpen zijn er meerdere lijsten waar de beste restaurants in Amsterdam op te vinden zijn. Je kunt met deze lijst in de hand zelf gaan ervaren wat voor jou het beste restaurant in Amsterdam is.

Ciel Bleu

Ciel Bleu staat voor eten op niveau. Het restaurant is in het bezit van twee Michelinsterren en het bevindt zich ook nog eens op de 23e etage cvan hotel Okura. Het is dus daadwerkelijk op een hoog niveau eten. Bij Ciel Bleu werkt een sommelier die met zo enorm veel passie over zijn wijnen spreekt dat zelfs mensen die niet van wijn houden het zouden willen proeven. De samengestelde seizoensmenu’s met bijpassend wijnarrangement zijn een absolute aanrader. Het is best prijzig om daar te eten, maar het is je geld meer dan waard om aan uit te geven.

Le Restaurant

Als je echt eens goed uit eten wilt gaan en je ook echt van wijn houdt dan is het aan te raden om een tafel bij Le restaurant te reserveren. Dat moet je trouwens ruim van tevoren doen, anders is er geen plek vrij. Ze zijn in het bezit van een Michelinster en de bediening van dit met sfeer overladen huiskamerrestaurant is naast ontzettend ervaren ook nog eens bijzonder vriendelijk. Uit eten gaan voor een goede prijs terwijl je geniet van gezelligheid.

Lion Noir

Lion Noir ligt in het hart van het centrum van Amsterdam. Toch heeft het een prachtig terras waar je met mooi weer heel erg fijn kunt vertoeven. Lion Noir heeft een ongelooflijk gezellige sfeer en de service is helemaal top. Daarnaast zijn er ook nog eens heerlijke gerechten die gegarandeerd voor een heerlijk, fantastische avond zullen zorgen.

Deze restaurants zijn zeer populair. Toegegeven, er zit prijsverschil in lijsten waar het beste restaurant in Amsterdam op zou kunnen staan. Daarom is het niet voor iedereen weggelegd om bij een twee Michelin sterren restaurant te gaan dineren. Maar zoals gezegd, uiteindelijk is het beste restaurant voor jou misschien wel een goedkopere versie, waar ze eten serveren dat bij jouw smaak past. Combineer dit alles met een bepaalde sfeer die er moet hangen en je weet zeker dat het beste restaurant in Amsterdam gevonden zal worden. Uiteindelijk gaat het er om wat jij zelf het beste plekje vindt om uit eten te kunnen gaan. Je hebt in Amsterdam in ieder geval meer dan genoeg plekken om uit te proberen. Dus ga gerust je gang. Begin je zoektocht naar het beste restaurant in Amsterdam. En vergeet vooral niet te genieten, want dat is natuurlijk ook heel erg belangrijk.